Gina’s eerste kittens #2 De baby’s zijn 2 dagen oud.

De geboorte van haar kittens is voor Gina allemaal heel nieuw

en ze is onzeker over de plaats van haar nestje. We hebben een kamer ingericht maar alle deuren staan open, zodat alle katten Gina kunnen bezoeken. ’s Morgens vroeg hoor ik een kitten heel hard roepen, het is duidelijk heel ontevreden en wil onmiddellijk geholpen worden.

Gina staat er wat verloren bij,

ik stel haar gerust, aai haar en ga bij de delivery box zitten, waar de vier kittens vredig slapen. Ze hebben kennelijk geen nadelige gevolgen ondervonden van het gesleep van Gina. Ik maak een lekker hapje voor haar en blijf gezellig naast haar zitten. Ze is veel rustiger en gaat weer bij haar kittens liggen. Ik maak geen aanstalten om weg te gaan, maar aai haar en geef haar complimenten. Ook zingen maakt haar rustig, mijn Bengals waarderen mijn gezang, maar ze zijn zijn echt de enigen.

 

Aangezien Gina de hele dag,avond en zelfs ’s nachts onrustig was,

besluit ik haar gezelschap te houden. Op mijn kampeermatrasje en een hoofdkussen in de delivery box  houd ik haar dommelend gezelschap. Ik hoor de kittens drinken, ze maken zachte zuiggeluidjes. Soms wordt echt gesmakt en het is duidelijk dat Gina een uitstekende melkbar heeft. Af en toe zijn er behoorlijke knokpartijtjes. Gina heeft acht tepels, maar twee zijn heel favoriet en er wordt stevig om het beste plekje geknokt. De baby die zijn tepel verliest, zet een keel op en slaat er wild op los.

Gina lijkt er geen last van te hebben, onverstoorbaar wast ze haar baby’s grondig en lijkt daardoor rust te hebben gevonden.

                                 Schijn bedriegt.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *