Komedianten.

Na  uren lang aan de site werken, is de klus eindelijk geklaard.

Al een paar maanden werken we aan een nieuwe website,omdat de vorige niet meer werd ondersteund. Succes was onevenredig met de kwaliteit van de site. Aan frustraties geen gebrek bovendien was het een enorme tijdsinvestering. De vorige week heb ik besloten professionele hulp aan te vragen en dit was een fantastisch besluit. Ik heb uitstekende adviezen gekregen, huiswerk en de site is helemaal gecontroleerd en dat was echt nodig. Blijdschap alom, maar niet helemaal, want ik had weinig tijd voor mijn Bengals en ik heb ze vreselijk gemist. Dit bericht gaat over onze Bengal komedianten.

Video’s uit mijn You Tube voorraad.

Wanneer je ruimte hebt, probeer dan de hoogte op te zoeken. Katten vinden hoogte spannend.Wanneer ze onzeker zijn, zitten ze graag op een hoge plek die natuurlijk ook de beste plaats om een ander te observeren en te overvallen.

Dit is een kitten die zijn eerste klimpogingen onderneemt. Ivan is van de robuuste klimpalen, liefst boomstammen en de Bengals delen zijn mening. Aanvankelijk stond ik met kloppend hart onder de klimmende kittens, klaar om ze op te vangen. Nergens voor nodig, want kittens hebben een perfecte reflexen en vier poten met klauwtjes waaraan  scherpe nagels zitten. Het zijn echte acrobaten ze genietend van hun avonturen in de klimpaal. Voor alle zekerheid leg ik wel een dik dekbed onder de paal  wanneer ze voor het eerst de paal hebben ontdekt.

Katten hebben vaak een serieuze gezichtsuitdrukking en Bengals hebben dat zeker. Waarschijnlijk door hun “wilde look”, hun aanwezige snorhaar kussens en hun enorme snorharen. Storm is onze dekkater en hij  is van mening dat hij alle dames moet verwennen. Dat geldt trouwens voor alle katers. Wij willen wel dat hij contact blijft houden met de dames, maar zich niet als een overenthousiaste Romeo gedraagt. Hoe doe je dat? Stormy krijgt een katerbroekje! Hij is er niet blij mee, maar de dames vinden het wel wat hebben.

De kattenbak staat altijd in het centrum van de belangstelling. Onze volwassen Bengals graven zich vol overgave een weg naar China om de boodschap te bezorgen. Soms gebeurt dat samen en in harmonieuze samenwerking waarbij de kattenbak heen en weer schudt en horen en zien je vergaat. Kittens hebben die behoefte ook. Zodra ze de kattenbak ontdekken, is dat de ultieme speelplaats en zijn ze er niet weg te slaan. Dagenlang hebben ze de grootste lol en wordt er enthousiast gegraven, maar ook geproefd. We gebruiken daarom voor de kittenbak altijd papier korrels, om problemen te voorkomen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *